GIZLILIK POLITIKASI

HAZIRAN 2020 ITIBARIYLE

İçindekiler

I. Veri sorumlusunun kimliği ve irtibat bilgileri

II. Veri koruma görevlisi irtibat bilgileri

III. İzinler

IV. LEDVANCE SMART + WiFi Uygulamasında Verilerin İşlenmesi

V. Uygulamanın sunulması ve günlük dosyalarının oluşturulması

VI. Çerezlerin kullanımı

VII. Kurumsal mevcudiyetin profesyonel ağlarda kullanılması

VIII. Barındırma

IX. Coğrafi hedefleme

X. Kayıt

XI. İçerik Teslim Ağları

XII. Telemetri Verileri

XIII. Yazılım Geliştirme Kiti’nin kullanımı

XIV. Verilerin yedekleme hizmeti tarafından işlenmesi

XV. Veri sahibinin hakları

I. VERI SORUMLUSUNUN KIMLIĞI VE IRTIBAT BILGILERI

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu (Bundan böyle “Kanun” olarak anılacaktır) uyarınca sorumlu olan veri sorumlusu:

LEDVANCE Aydınlatma Ticaret Anonim Şirketi

Esentepe Mah. B.Dere Cad.Bahar Sok.No:13/5 River Plaza Kat:4 Şişli İstanbul

II. İZINLER

Uygulamadaki fonksiyonların çalıştırılabilmesi için aşağıdaki izinler gerekmektedir:
  • Fotoğraflar (iOS)
    Bağlı cihazlardan fotoğraf ve videoların saklanması
  • Konum Hizmetleri (iOS)
    Eşleştirme işlemi sırasında, uygulama konumunu ayarlarken, ayarları düzenlerken (hava durumu, otomatik kurallar) SSID bilgilerine erişim
  • Mikrofon (iOS)
    İki yönlü ses kontrolünün sağlanması
  • Kamera (iOS)
    Eşleştirme işlemi için QR Kodu tarayıcısı, profil görseli yaratılmasına ilişkin fotoğraf işlemi
  • Bluetooth Paylaşımı (iOS)
    Cihazlarla eşleştirme ve cihazların kontrolü
  • Medya Paylaşımı (iOS)
    Bağlı cihazlardan fotoğraf ve videoların saklanması
  • Kamera (Android)
    Eşleştirme işlemi için QR Kodu tarayıcısı, profil görseli yaratılmasına ilişkin fotoğraf işlemi
  • Konum (Android)
    Eşleştirme işlemi sırasında, uygulama konumunu ayarlarken, ayarları düzenlerken (hava durumu, otomatik kurallar) SSID bilgilerine erişim
  • Mikrofon (Android)
    İki yönlü ses kontrolü
  • Cihaz hafızası (Android)
    Bağlı cihazlardan fotoğraf ve videoların saklanması

III. LEDVANCE SMART + WIFI UYGULAMASINDA VERILERIN İŞLENMESI

Bu sayfada Android ve iOS için geliştirilen LEDVANCE SMART + WiFi uygulamasının (“Uygulama”) gizlilik politikası hakkında bilgiler sunulmaktadır. Uygulama, Ledvance Aydınlatma Ticaret Anonim Şirketi ("LEDVANCE”, "biz” veya “tarafımız”) tarafından sunulmaktadır.

1. Kişisel verilerin işlenme kapsamı

Uygulama, SMART+ cihazlarının teknik kontrolü için kullanılmaktadır ve kullanıcılara doğrudan teknik destek sağlamaktadır. Çok kullanıcılı erişim mümkündür.
 

Kişisel verilerin işlenmesi, bir kullanıcı hesabının oluşturulmasıyla gerçekleşir. Veriler ayrıca kullanıcı desteği için saklanır. Aşağıdaki kişisel veriler toplanabilir:

  • Kullanıcı adı
  • Şifre
  • E-posta adresi
  • Kullanıcı adı
  • Fotoğraf
  • Konum

Uygulama başlatıldığında aşağıdaki veriler işlenir:

  • Uygulamanın türü ve sürümü hakkındaki bilgiler
  • Kullanıcının işletim sistemi
  • Erişim tarihi ve saati
  • Dil ayarları
  • Cihazın saat dilimi

Sunucular, bilgileri cihazınızın uygulamayı kullandığınızda otomatik olarak ilettiği ve sunucu günlük dosyaları adı verilen dosyalarda otomatik olarak toplar ve saklar. Toplanan bilgiler şunlardır:

  • Tarayıcı türü ve sürümü
  • Kullanılan işletim sistemi
  • Yönlendiren-URL
  • Sunucu talebinin tarihi ve saati
  • IP adresi
Üçüncü tarafların sunucu günlük dosyalarına erişimi yoktur. Bu veriler diğer veri kaynaklarıyla birleştirilmez.

2. Veri işlemenin amacı

Kişisel verilerin işlenmesi, Uygulama kullanıcılarının SMART+ cihazları üzerinde teknik kontrol sahibi olmalarına ve teknik destek için doğrudan iletişime geçmelerine olanak tanır.

3. Kişisel verilerin işlenmesinin yasal dayanağı

Bir kullanıcı hesabı oluşturma ve kullanma bağlamında kişisel verilerin işlenmesinin yasal dayanağı, Kanun’un 5. maddesinin 1. fıkrası uyarınca kullanıcının rızasıdır.

Teknik verilerin işlenmesi, şirketimizin kullanıcılar için işlevsel bir uygulama sağlama konusundaki meşru menfaatinin korunmasına hizmet eder ve bu nedenle veri işlemenin yasal dayanağı olan Kanun’un 5/2. maddesinin (f) bendine dayanır.

4. Saklama süresi

Kişisel veriler, yukarıda belirtilen amaçla sınırlı olarak hesap silinene kadar saklanacaktır. Hesabın kullanıcı tarafından silinmesi ve sözleşmesel gerekliliklerin ortadan kalkması ile birlikte tüm veriler silinecektir.

5. İtiraz ve silme

Kullanıcılar, info.turkey@ledvance.com adresine iletecekleri e-posta ile talepte bulunarak veri işlemeye itiraz edebilir. Hesabın silinmesiyle tüm veriler silinecektir.

IV. UYGULAMANIN SUNULMASI VE GÜNLÜK DOSYALARININ OLUŞTURULMASI

1. Veri işlemenin tanımı ve kapsamı

Uygulamamıza her erişim sağlandığında sistemimiz, erişim sağlayan cihazın bilgisayar sisteminden verileri ve ilgili bilgileri otomatik olarak toplar.

Aşağıdaki veriler toplanır:
 
  • Kullanılan tarayıcı türü ve sürümü
  • Kullanıcının işletim sistemi
  • Kullanıcının IP adresi
  • Erişim tarihi ve saati
  • Dil ayarları, saat dilimi, uygulama sürümü

Bu veriler, sistemimizdeki günlük dosyalarında saklanır. Veriler, kullanıcının diğer kişisel verileriyle birlikte saklanmaz.

2. Veri işlemenin amacı

Uygulamanın kullanıcının cihazına sunulabilmesi için sistemin IP adresini geçici olarak saklaması gerekmektedir. Bu amaçla, kullanıcının IP adresi oturum boyunca saklanmalıdır.

Uygulamanın işlevselliğini sağlamak için veriler günlük dosyalarında saklanmaktadır. Veriler ayrıca uygulamayı optimize etmek ve BT sistemlerimizin güvenliğini sağlamak için kullanılmaktadır. Veriler pazarlama amaçlarıyla analiz edilmemektedir.

Kanun’un 5/2. maddesinin (f) bendi uyarınca verilerin yukarıda belirtilen amaçlarla işlenmesi konusunda meşru menfaatimiz söz konusudur.

3. Veri işlemenin yasal dayanağı

Verilerin ve günlük dosyalarının geçici olarak saklanmasının yasal dayanağı, Kanun’un 5/2.maddesinin (c), (ç), (e) ve (f) bentleridir.

4. Saklama süresi

Veriler, toplanma amaçları için artık gerekli olmadıkları ve sözleşmesel yükümlülükler gerektirmediği takdirde derhal silinecektir. Uygulamanın sunulması için verilerin toplanması tamamlandığında oturum tamamlanır.

Veriler günlük dosyalarında saklanıyorsa bu, en geç yedi gün içinde gerçekleşir. Veriler bu süreden sonra da saklanabilir. Bu durumda kullanıcıların IP adresleri, erişim sağlayan istemciyle ilişkilendirilmelerini önlemek için silinir veya kimliksizleştirilir.

5. İtiraz ve silme

Verilerin uygulamanın sunulması için toplanması ve günlük dosyalarında saklanması, uygulamanın çalışması için gereklidir. Bu nedenle kullanıcılar yukarıda belirtilen işlemleri kabul etmektedirler.

V. ÇEREZLERIN KULLANIMI

1. Veri işlemenin tanımı ve kapsamı

Uygulamamızda çerezler kullanılmaktadır. Çerezler, kullanıcının cihazındaki internet tarayıcısında saklanan metin dosyalarıdır. Kullanıcı uygulamayı açtığında kullanıcının işletim sisteminde çerezler saklanabilir. Bu çerezler, uygulama tekrar açıldığında tarayıcının tanımlanmasını sağlayan bir dizi karakter içerir.

Uygulamamızı daha kullanıcı dostu hale getirmek için çerezleri kullanıyoruz. Uygulamamızın bazı unsurları, erişim sağlayan tarayıcının sayfa sonundan sonra bile tanımlanmasını gerektirmektedir.

Çerezlerde aşağıdaki veriler saklanmakta ve aktarılmaktadır:
 
  • Dil ayarları
  • Oturum açma bilgileri

Bu şekilde toplanan kullanıcı verileri, teknik tedbirlerle anonimleştirilmektedir. Bu nedenle bu verilerin siteye erişen kullanıcıyla ilişkilendirilmesi mümkün değildir. Veriler, kullanıcıların diğer kişisel verileriyle birlikte saklanmaz.

2. Veri işlemenin amacı

Teknik çerezlerin kullanılmasının amacı, kullanıcılar için uygulamanın kullanımını basitleştirmektir. Uygulamamızın bazı işlevleri, çerez kullanılmadan sunulamaz. Bu işlevler, cihazın sayfa değişiminden sonra bile tanınmasını gerektirmektedir.

Aşağıdaki uygulamalar için çerezlere ihtiyaç duymaktayız:
 
  • Dil ayarlarının uygulanması
  • Yakındaki sunucuya atama

Teknik çerezlerle toplanan kullanıcı verileri, kullanıcı profili oluşturmak için kullanılmaz.

3. Veri işlemenin yasal dayanağı

Kişisel verilerin teknik çerezler kullanılarak işlenmesinin yasal dayanağı, Kanun’un 5/2.. maddesinin (f) bendidir.

4. Saklama süresi ve itiraz ve silme imkânı

Çerezler kullanıcının cihazında saklanır ve kullanıcı tarafından sunucumuza aktarılır. Bu nedenle, kullanıcı olarak çerezlerin kullanımı üzerinde tam kontrolünüz bulunmaktadır. İnternet tarayıcınızın ayarlarını değiştirerek çerezlerin aktarımını devre dışı bırakabilir veya kısıtlayabilirsiniz. Hâlihazırda kaydedilmiş olan çerezler istendiği zaman silinebilir. Bu işlem otomatik olarak yapılabilir. Çerezlerin uygulamamız için devre dışı bırakılması halinde uygulamanın tüm işlevleri tam olarak kullanılamayabilir.

VI. KURUMSAL MEVCUDIYETIN PROFESYONEL AĞLARDA KULLANILMASI

1. Veri işlemenin kapsamı

Kurumsal mevcudiyetimizi profesyonel ağlarda kullanıyoruz. Aşağıdaki profesyonel ağlarda kurumsal mevcudiyetimizi sürdürüyoruz:

LinkedIn:

LinkedIn, UnlimitedCompanyWiltonPlace, Dublin 2, İrlanda

Sayfamızda bilgi sağlıyor ve kullanıcılara iletişim imkânı sunuyoruz.

Kurumsal mevcudiyet; iş başvuruları, bilgi/PR ve aktif kaynak kullanımı için kullanılmaktadır.

Kişisel verilerinizin kurumsal mevcudiyetten müştereken sorumlu olan şirketler tarafından işlenmesi hakkında herhangi bir bilgimiz bulunmamaktadır. Daha fazla bilgi için LinkedIn’in gizlilik politikasını inceleyebilirsiniz:

https://www.linkedin.com/legal/privacy-policy?trk=hb_ft_priv

Şirket uygulamamız üzerinden herhangi bir işlem yapmanız halinde (örneğin, yorumlar, katkılar, beğeniler vb.) kişisel verilerinizi (örneğin, kullanıcı profilinizdeki açık ad veya fotoğraf) herkese açık hale getirebilirsiniz.

2. Veri işlemenin yasal dayanağı

Verilerinizin kurumsal web mevcudiyetimizin kullanılmasıyla bağlantılı olarak işlenmesi için yasal dayanak, Kanun’un 5/2.maddesinin (f) bendidir.

3. Veri işlemenin amacı

Kurumsal web mevcudiyetimizin amacı, kullanıcıları hizmetlerimiz hakkında bilgilendirmektir. Tüm kullanıcılar, kişisel verilerini etkinlikleri aracılığıyla yayınlamakta özgürdür.

4. Saklama süresi

Etkinliklerinizi ve kurumsal web mevcudiyetimiz aracılığıyla yayınlanan kişisel verilerinizi onayınızı iptal edene ve sözleşmesel gereklilikler sona erene kadar saklıyoruz. Ayrıca yasal saklama sürelerine de uyuyoruz.

5. İtiraz ve silme

Kişisel verilerinizin kurumsal web mevcudiyetimizin kullanılması kapsamında işlenmesine istediğiniz zaman itiraz edebilir ve veri sahibi olarak bu gizlilik politikasının III. maddesinde belirtilen haklarınızı talep edebilirsiniz. Lütfen bu gizlilik politikasında belirtilen e-posta adresine gayriresmi bir e-posta göndererek bize ulaşın.

VII. BARINDIRMA

Uygulama, tarafımızda görevlendirilen bir hizmet sağlayıcının sunucularında bulunmaktadır.

Bulut hizmeti sağlayıcımız, AWS – Amazon Web Services, Inc., 410 Terry Avenue North, Seattle WA 98109, Amerika Birleşik Devletleri adresinde bulunmaktadır.

Sunucular, bilgileri tarayıcınızın uygulamayı kullandığınızda otomatik olarak ilettiği ve sunucu günlük dosyaları adı verilen dosyalarda otomatik olarak toplar ve saklar. Toplanan bilgiler şunlardır:
 
  • Tarayıcı türü ve sürümü
  • Kullanılan işletim sistemi
  • Yönlendiren URL
  • Erişim sağlayan bilgisayarın ana bilgisayar adı
  • Sunucu talebinin tarihi ve saati
  • Kullanıcının cihazının IP adresi

Bu veriler diğer veri kaynaklarıyla birleştirilmez. Veriler, Kanun’un 5/2.maddesinin (f) bendine göre toplanır. Uygulama operatörünün, uygulamasının teknik açıdan sorunsuz sunumu ve optimizasyonu konusunda meşru menfaati söz konusudur. Bu nedenle sunucu günlük dosyalarının kaydedilmesi gerekmektedir.

Uygulamanın sunucusu coğrafi olarak Almanya, Frankfurt’ta bulunmaktadır.

VIII. COĞRAFI HEDEFLEME

IP adresini ve kullanıcı tarafından sağlanan diğer bilgileri (örneğin, kayıt veya sipariş için kullanılan posta kodu), bölgesel hedef gruplara yaklaşmak için kullanıyoruz (“coğrafi hedefleme”).

Bölgesel hedef grup yaklaşımı, örneğin kullanıcıları daha yakından ilgilendiren bölgesel kampanyaları veya reklamları otomatik olarak görüntülemek için kullanılmaktadır. IP adresinin ve kullanıcı tarafından sağlanan diğer bilgilerin (örneğin, posta kodu) kullanılmasının yasal dayanağı, daha net bir hedef grup yaklaşımı sağlama ve böylece kullanıcılarımızı daha yakından ilgilendiren kampanyalar ve reklamlar sunma konusundaki meşru menfaatimize istinaden Kanun’un 5/2.maddesinin (f) bendidir.

IP adresinin ve kullanıcı tarafından sağlanan ek bilgilerin (örneğin, posta kodu) bir kısmı yalnızca işlenmekte ve ayrıca saklanmamaktadır.

Örneğin, konumun doğru şekilde belirlenmesini önleyen bir VPN veya vekil sunucu kullanarak coğrafi hedeflemeyi önleyebilirsiniz. Ayrıca kullandığınız tarayıcıya bağlı olarak ilgili tarayıcı ayarlarında konum belirlemeyi devre dışı bırakabilirsiniz (ilgili tarayıcı tarafından desteklendiği takdirde).

Uygulamamızda coğrafi hedeflemeyi aşağıdaki amaçlarla kullanıyoruz:
 
  • Hava durumu tahmini
  • Akıllı cihazların hava durumuna göre kontrolü

IX. KAYIT

1. Veri işlemenin tanımı ve kapsamı

Kullanıcılara kişisel verilerini sağlayarak kaydolma imkânı sunuyoruz. Veriler bir giriş maskesine girilir, tarafımıza aktarılır ve saklanır. Bu veriler üçüncü şahıslara aktarılmaz. Kayıt süreci kapsamında aşağıdaki veriler toplanır:
 
  • E-posta adresi
  • Rumuz
  • Sabit/mobil telefon numarası
  • Kullanıcının cihazının IP adresi
  • Kayıt tarihi ve saati

Kayıt süreci kapsamında bu verilerin işlenmesi için kullanıcının onayı alınır.

2. Veri işlemenin amacı

Uygulamamızda belirli içeriklerin ve hizmetlerin sunulması için kullanıcının kaydolması gerekmektedir.
 
  • Uygulamanın kullanılması
  • Çoklu kullanıcı işlevi

3. Veri işlemenin yasal dayanağı

Kullanıcının onay vermesi halinde verilerin işlenmesinin yasal dayanağı, Kanun’un 5. Maddesinin 1. fıkrasıdır.

4. Saklama süresi

Veriler, toplanma amaçları, sözleşmesel veya kanuni yükümlülükler için artık gerekli olmadıkları takdirde derhal silinecektir.

Kaydın uygulamamızda iptal edilmesi veya değiştirilmesi halinde, kayıt sürecinde toplanan veriler için bu durum geçerlidir.

5. İtiraz ve silme

Kullanıcı olarak kaydınızı istediğiniz zaman iptal edebilirsiniz. Hakkınızda saklanan verilerin değiştirilmesini istediğiniz zaman talep edebilirsiniz.

Kullanıcılar, hesaplarındaki ilgili butonu kullanarak, hesaplarının silinmesini talep edebilir.

X. İÇERIK TESLIM AĞLARI

Amazon CloudFront

1. Veri işlemenin tanımı ve kapsamı

410 Terry Avenue North, Seattle WA 98109, Amerika Birleşik Devletleri adresindeki Amazon Web Service Inc’in Amazon CloudFront içerik teslim ağının (bundan böyle Amazon CloudFront olarak anılacaktır) işlevlerini kullanıyoruz. İçerik Teslim Ağı (CDN), özellikle videolar gibi büyük medya dosyaları olmak üzere içeriği dağıtmak için internet üzerinden bağlanan, bölgesel olarak dağıtılmış sunuculardan oluşan bir ağdır. Amazon CloudFront, uygulamamızın yüklenme zamanını geliştirmek ve kötüye kullanılmasını önlemek için kullandığımız web optimizasyon ve güvenlik hizmetlerini sağlamaktadır. Uygulamamızı kullandığınızda, örneğin içeriği almak için Amazon CloudFront’unsunucularıyla bağlantı kurulacaktır. Bu bağlantı, kişisel verilerin, özellikle de kullanıcıların etkinlik (özellikle ziyaret edilen sayfalar), cihaz ve tarayıcı bilgilerinin (özellikle IP adresi ve işletim sistemi) sunucu günlük dosyalarında saklanmasına ve değerlendirilmesine olanak tanır.

Bu veriler, ABD’deki AWS Cloudfront sunucularına aktarılabilir. Amazon, Avrupa Birliği ile ABD arasındaki Gizlilik Kalkanı Anlaşması’na uymaktadır ve bu anlaşmaya göre sertifika almıştır. Amazon böylece Avrupa veri koruma yasalarının standartlarına ve düzenlemelerine uymayı taahhüt eder. Daha fazla bilgi için aşağıda bağlantısı verilen girişi inceleyebilirsiniz:

https://www.privacyshield.gov/participant?id=a2zt0000000TOWQAA4&status=Active

Amazon CloudFront’un verileri toplaması ve saklaması hakkında daha fazla bilgi için lütfen aşağıdaki adresi ziyaret edin:

https://aws.amazon.com/de/privacy/

2. Veri işlemenin amacı

Amazon CloudFront özellikleri, online uygulamaları ve içeriği dağıtmak ve hızlandırmak için kullanılmaktadır.

3. Veri işlemenin yasal dayanağı

Veriler, Kanun’un 5/2. maddesinin (f) bendine göre toplanır. Uygulama operatörünün, uygulamasının teknik açıdan sorunsuz sunumu ve optimizasyonu konusunda meşru menfaati söz konusudur. Bu nedenle sunucu günlük dosyalarının kaydedilmesi gerekmektedir.

4. Saklama süresi

Kişisel bilgileriniz, işbu Gizlilik Politikasında açıklanan amaçların, sözleşmesel yükümlülüklerin yerine getirilmesi veya yasaya uygunluk sağlanması için gerekli olan süre boyunca saklanacaktır.

5. İtiraz ve silme
 

Amazon CloudFront’a ilişkin itiraz ve silme seçenekleri hakkında daha fazla bilgi için bkz.: https://aws.amazon.com/de/privacy/

XI. TELEMETRI VERILERI

1. Veri işlemenin tanımı ve kapsamı

Uygulamamızda telemetri verilerini topluyoruz. Telemetri verilerinin işlenmesi sırasında kullanıcıların uygulama içindeki davranışları ve aşağıda verilenler gibi cihaz bilgileri işlenir ancak hiçbir kişisel veri işlenmez:
 
  • Model
  • İşletim sistemi sürümü

2. Veri işlemenin amacı

Veriler aşağıdaki amaçlarla işlenir:
 
  • Altyapı izleme
  • Uygulama izleme
  • Kaynak optimizasyonu
  • Sorun giderme
  • Akıllı Cihazın fonksiyonel veri analizi
  • Kullanıcı davranışları
  • Uygulama performansının analizi:
  • Uygulamanın başlatma hızı
  • Şarj süreleri
  • Sayfalar arasında atlama süreleri
  • Butonların kullanımı


3. Veri işlemenin yasal dayanağı

Bu veriler, Kanun’un 5/2. maddesinin (f) bendine göre kaydedilir. Uygulama operatörünün, uygulamasının teknik açıdan sorunsuz görüntülenmesi ve optimizasyonu konusunda meşru menfaati söz konusudur. Bu amaçla, sunucu günlük dosyalarının kaydedilmesi gerekmektedir.

4. Saklama süresi

Kişisel bilgileriniz, işbu Gizlilik Politikasında açıklanan amaçların, sözleşmesel yükümlülüklerin yerine getirilmesi veya yasaya uygunluk sağlanması için gerekli olan süre boyunca saklanacaktır.

5. İtiraz ve silme

Kullanıcılar, itirazlarının geçerli olması için info.turkey@ledvance.com adresine gayriresmi bir e-posta gönderebilir veya hesabı ve uygulamayı silerek verileri silebilir.

XII. YAZILIM GELIŞTIRME KITI’NIN KULLANIMI

1. Yazılım Geliştirme Kiti’nin kullanımının tanımı

Fonksiyonel modüller sağlamak için Yazılım Geliştirme Kitlerini kullanıyoruz. Kullanılan kod, bu amaçla Yazılım Geliştirme Kitlerine gömülür.

2. iOS için kullanılan üçüncü şahıs kitaplıkları
 
  • AFNetworking
  • CocoaAsyncSocket
  • CocoaLumberjack
  • DACircularProgress
  • FBSDKCoreKit
  • FBSDKLoginKit
  • FBSDKShareKit
  • FLAnimatedImage
  • FMDB
  • IQKeyboardManager
  • Libextobjc
  • lottie-ios
  • Masonry
  • MBProgressHUD
  • MJRefresh
  • MMKV
  • MQTTClient
  • OCMock
  • OpenSSL-Universal
  • Reachability
  • SDWebImage
  • SQLCipher
  • SSZipArchive
  • TPCircularBuffer
  • TZImagePickerController
  • UICKeyChainStore
  • YYModel
     
3. Android için kullanılan üçüncü şahıs kitaplıkları
 
  • Firebase mesajlaşma
  • Google Haritalar
  • Google Konuşma
  • Google Play Hizmetleri Konum
  • Gson
  • recyclerview-swipe
  • recyclerview-animators
  • SwitchButton
  • Flexbox
  • Openssl
  • Fastjson
  • Eventbus
  • OKHttp
  • RxJava
  • Lottie
  • Systembartint
  • adapterdelegates3
  • MPAndroidChart
  • TextLayoutBuilder
  • android-jsc
  • mqttv3
  • Fresco
  • React-native
  • DSBridge-Android
  • Grpc
  • Libevent
  • Mars
  • MMKV
  • Litho
  • LDNetDiagnoService_Android
  • LoopView
  • grpc-java
  • react-native-svg
  • react-native-image-picker
  • wcdb
  • zxing
  • commons-compress
  • soloader
  • bouncycastle
  • Android-BluetoothKit
  • Android-nRF-Mesh-Library
  • Kotlin
  • AndroidSupport
  • Matrix
  • Mbedtls
  • Libuv
  • Libsrtp
  • Cjson
  • Kcp
  • Curl
  • FFmpeg
  • Rapidjson

Yazılım Geliştirme Kiti, Kanun’un 5/2.maddesinin (f) bendine göre kullanılır.

Uygulamamızın teknik açıdan sorunsuz görüntülenmesi ve optimizasyonu konusunda meşru menfaatimiz söz konusudur. Bu amaçla, Yazılım Geliştirme Kiti’nin kullanılması gerekmektedir.

XIII. VERILERIN YEDEKLEME HIZMETLERI TARAFINDAN IŞLENMESI

Cihazınızdaki uygulamaların ayarlarını ve verilerini yedeklemek için yedekleme hizmetlerini kullanabilirsiniz. Yedeklenen bilgiler, kullandığınız yedekleme hizmetinin sunucusuna aktarılır ve bu sunucuda saklanır. Bu bilgiler, daha sonra söz konusu cihaza veya başka bir cihaza geri yüklenebilir. Veri toplamanın kapsamı, kullanılan yedekleme hizmetine bağlıdır ancak özellikle uygulama ayarları ve verileri, kullanıcı adı, e-posta adresi, hesabınızın müşteri numarası, yedekleme zamanı ve bireysel cihaz kimliği işlenebilir. Verilerin işlenmesi, yalnızca yedekleme hizmetinin sağlayıcısı tarafından gerçekleştirilir ve bizim etki alanımızın dışındadır.

XIV. VERI SAHIBININ HAKLARI

Kişisel verileriniz işlendiğinde Kanun kapsamında veri sahibi olursunuz ve Kanun’un 11. maddesi aşağıdaki hakları elde edersiniz:

1. Kişisel verilerinizin işlenip işlenmediğini öğrenme,

2. Kişisel verileriniz işlenmiş ise bilgi talep etme,

3. Kişisel verilerin işlenme amacını ve bunların amacına uygun kullanılıp kullanılmadığını öğrenme,

4. Yurt içinde veya yurt dışında kişisel verilerin aktarıldığı üçüncü kişileri bilme,

5. Kişisel verilerin eksik veya yanlış işlenmiş olması hâlinde bunların düzeltilmesini isteme, durumun verilerin aktarıldığı üçüncü kişilere bildirilmesini talep etme,

6. Kişisel verilerin işlenmesini gerektirir sebeplerin ortadan kalkması halinde kişisel verilerinizin silinmesini, yok edilmesini talep etme, durumun verilerin aktarıldığı üçüncü kişilere bildirilmesini talep etme,

7. İşlenen verilerin münhasıran otomatik sistemler vasıtasıyla analiz edilmesi suretiyle aleyhinizde bir sonucun ortaya çıkmasına itiraz etme,

8. Kişisel verilerin kanuna aykırı olarak işlenmesi sebebiyle zarara uğraması hâlinde zararın giderilmesini talep etme,

Bu kapsamda yapacağınız talepler Kanun kapsamında yazılı olarak veya kayıtlı elektronik posta adresi, güvenli elektronik imza, mobil imza ya da tarafınızca Ledvance’a daha önce bildirilen ve sistemlerimizde kayıtlı bulunan elektronik posta adresi kullanılmak suretiyle iletilebilecektir. Bunun için, ad-soyad, imza, T.C. kimlik numarası, yerleşim yeri veya işyeri adresi, varsa elektronik posta adresi, telefon veya faks numarası ile birlikte, kullanmak istediğiniz hakkınıza yönelik açıklamalarınızı içeren başvurunuzu internet sitemizdeki gizlilik talepleri için yer alan başvuru formu ile birlikte şirketimizin yerleşik olduğu olan Esentepe Mahallesi Büyükdere Cad. Bahar Sk. No: 13 River Plaza Kat: 4 No: 5 Levent, Şişli, İstanbul, Türkiye adresine noter kanalıyla veya info.turkey@ledvance.com adresine mail yolu ile gönderebilirsiniz.

Başvuruyu müteakip 30 günlük yasal süre içerisinde Ledvance; talebi ücretsiz olarak değerlendirip sonuçlandıracaktır. Taleplerinizin yerine getirilmesi için ayrıca maliyet hesaplanmasını gerektirir hallerde Ledvance’ın 10 sayfanın üzerindeki yazılı cevaplarda her sayfa için 1 Türk Lirası, CD, flash bellek, gibi kayıt ortamlarında cevap verilmesi halinde söz konusu kayıt ortamının maliyeti tutarında ücretin sizden talep etme hakkı saklıdır.

XV. KIŞISEL VERILERIN ÜÇÜNCÜ KIŞILERLE PAYLAŞILMASI

Ledvance, kişisel verilerinizi sadece; kişilerin açık rızasına istinaden veya tabi olduğumuz mevzuat başta olmak üzere Kanunlarda açıkça öngörülmesi, sözleşmenin kurulması veya ifası için gerekli olması, hukuki yükümlüğün yerine getirilebilmesi için zorunlu olması veyahut meşru menfaatin gerektirmesi sebebiyle, Kanun’da belirtilen güvenlik ve gizlilik esasları çerçevesinde yeterli tedbirler alınmak kaydıyla ve şirket faaliyetlerinin yürütülmesi amacıyla doğrudan/dolaylı yurtiçi/yurtdışı iştiraklerimiz, faaliyetlerimiz gereği anlaşmalı olduğumuz tüzel ve gerçek kişiler, tedarikçiler, alt yükleniciler, iş ortaklarımız, hissedarlarımız, hukuk, mali ve vergi danışmanları, denetçileri, denetim şirketleri veya yasal bir zorunluluk gereği bu verileri talep etmeye yetkili olan kamu kurum veya kuruluşları ile Kanun’un 8. ve 9. maddelerinde belirtilen kişisel veri işleme şartları ve amaçları çerçevesinde ilgili diğer kişi veya kurumlara aktarılabilecektir.

Uygulamanın tarafınızca kullanılabilmesi için kişisel verilerinizin belirtilen amaçlar çerçevesinde Amazon, Amazon CloudFront, Linkedin ve Ledvance grup şirketlerine aktarılması gerektiğinden uygulamadan faydalanabilmeniz için yurt dışı veri aktarımına onay vermeniz beklenmektedir. Bu belgeyi kabul etmek suretiyle, yukarıda belirtilen aktarım işlemlerine onay vermektesiniz.

Bu gizlilik politikası, DataGuard’ın katkılarıyla hazırlanmıştır.

SMART+ SUPPORT

Do you have problems with one of our SMART+ products? We are happy to help you.

Share page on Social Media